Het 3de gedumpte kittentje hebben ik en Chantal kunnen vangen met de vangkooi.

Na enkele dagen elke dag passeren in de koude in de hoop we het 3de kittentje zouden vinden maar helaas.

Ik mocht een vangkooi gebruiken van Carine & Chris en mocht er deze avond nog om voor 20u30 waarvoor GROTE DANKJEWEL!!

Ik en Chantal zijn direct naar de plaats gereden. De kitten hadden we horen miauwen in de auto van Jens bij de moter. Dan de vangkooi gezet met een lekker potje vlees .. En wachten wachten en jaaaaaaaaaa!!! De klep schoot dicht, Ik en Chantal hadden nog nooit zo rap gelopen om direct te gaan kijken!

 

Deze kleine meid hadden we zeker niet opgegeven! Ik en Chantal zijn zo gelukkig!! Onbeschrijfelijk!

Nu nog een gouden thuis vinden voor jou kleine meid!

Eind goed al goed!

Hartelijk bedankt aan Chantal voor de opvang!!