Beste mensen, Dit meisje heeft jullie HULP DRINGEND nodig!!

 

Dit meisje is aangereden in Veurne en de persoon is doorgereden. Dit jonge kleine meisje lag op straat voor dood achter gelaten!

Een mevrouw heeft haar binnen gehaald en toen mij op gebeld ( Dierenopvangwendy.be ) Diezelfde avond konden wij nog terecht bij de dierenarts om te kijken of ze een chip had. Haar lipje is gescheurd en haar oogje is beschadigd dit opzich valt mee. Maar toen de dierenarts haar wou laten stappen ging dit niet ze schreeuwde van de pijn. Haar bekken is gebroken… sad Dus dit zou dringend geopereerd moeten worden. Dit kleine meisje verblijf nu bij een opvang mama Chantal waarmee ik samen werk. Chantal wil gerust voor haar zorgen maar financieel kost z’n operatie heel wat. Ze heeft voorlopig pijnstilling gekregen en een ontstekingsmiddel. 80 euro voor een consult en een foto van haar bekken.. Dan spreken we nog niet over de operatiekosten. Wij als vrijwilligers kunnen dit helaas niet zelf betalen. Maar willen absoluut het beste voor dit jonge meisje van ongeveer een maand of 6-8.

Dit meisje moet dringend geopereerd worden aan haar heup !

Willen jullie haar mee helpen dit kan zeker! Als iedereen 1 euro stort dankunnen we rap beginnen met het inplannen van de operatie.

Rekening nummer voor dit kleine meisje: BE34 0358 3392 3690