FANTASTISCH!!!

Na maanden lang buiten te hebben geleefd in Het Kei in Oostduinkerke heb ik jou eindelijk kunnen vangen!

Je was er toegekomen rond september 2017. Een eindje later kwam er een Duitse duif. Jullie waren alle 2 enorm uitgehongerd. Het duifje van Duitsland heb ik direct kunnen vangen en meedoen naar huis. Helaas dit duifje niet. Begin februari had ik terug stage in Het Kei. De kleine meid zat daar nog steeds. Gelukkig gaf de top dame de kapster van Het Kei hem dagelijks eten. Ik en de kapster hadden afgesproken om deze avond naar Het Kei te gaan als het donker was om hem te vangen. Ze zat in op het vensterbank op het 4e verdiep. En ja hoor! Ik heb hem direct kunnen vangen. Je had enorm koud. Je zit met luisjes. Ik gaf je direct een dikke zoen. EINDELIJK!!! Eenmaal thuis bracht ik je naar het opvang hok van Wendy’s Geredde Dieren, Je keek niet eens waar je was, Je begon direct te eten. Heel gulzig.

Je komt uit Nederland, Ik heb je eigenaar al gebeld maar de eigenaar zelf was er niet, Het was zijn vrouw. Morgen moet ik nog eens terug bellen.

Je bent veilig nu! Morgen word je herenigd met je vriendje! Nu rustig slapen in de warmte, Uit de wind, eten, drinken.

Eind goed al goed! 

De 2e foto is getrokken in Oktober 2017
De 3de foto is getrokken begin Februari 2018.