Oproep duif op balkon.

Deze kleine pauwstaart lag op een 300 meter van mijn huis. Ze zat er al een dag of 2. In de hele lage koude temperaturen. Ik ben te voet vertrokken  in de sneeuw met mijn transport bakje en vangnet. De baan in de Voetbalstraat was enorm glad door de sneeuw waardoor risico op uitglijden met de scooter groot was. Aangekomen.. Al gauw zag ik dat ik geen vangnet nodig had. Het duifje lag er zo goed als bijna dood bij. Volledig onderkoeld. Geen beweging niets meer. Alleen ademt ze nog. Ik heb ze in mijn jas gestopt bij men hart om al wat te kunnen opwarmen. Snel naar huis en de warmte kussen uitgehaald. Nu is het bang afwachten! Je bent al zo ver gezet. Ik vrees wat voor het ergste. Maar komaan kleine vriend kom er aub door! Je zou een mooie toekomst kunnen hebben.

Hopen jullie mee dat dit kleintje erdoor komt?

 

Update:

 

Kijk eens hier! Het gaat de goede kant uit!
Van helemaal geen beweging naar nu zelf terug rechtop staan! Met wat hulp heel goed gedronken! En eten lukt ook al een beetje. Je bent nog heel zwakjes maar hopelijk blijft het de komende 24u goed gaan. Je kleine lichaampje was letterlijk bevroren.

Foto’s van zijn/haar evolutie