Deze namiddag 11/02/2018. kreeg ik een telefoon van een vrachtwagenchauffeur die met zijn vrachtwagen naast een gewonde meeuw stond in de Nijverheidstraat. Ik vertelde hem dat ik geen wilde dieren mag opvangen. Maar niemand anders kon de gewonde meeuw ophalen. Dus wat moet ik dan doen, de meeuw aan zijn lot overlaten en laten liggen? Neen ik dacht het niet. Dit krijg ik niet over mijn hart om een dier aan zijn/haar lot over te laten. U wel? Zou u graag op straat liggen niet meer rechtop kunnen staan, niemand die je helpt? Ik niet.

Ik ben direct vertrokken om de meeuw op te halen. Ook al was ik net bezig met alle hokken te verschonen. Alles laten liggen scooter genomen een transportbakje en richting de stelplaats van de vrachtwagens. En daar lag de meeuw dan naast de vrachtwagen. De vrachtwagen chauffeur bedankte mij en reed door. Toen ik direct thuis kwam nam ik direct contact op met het VOC oostende. Pas morgen kan de meeuw opgehaald worden. Vandaag op 12/02/2018 om 10u30 word de meeuw opgehaald door het VOC te Oostende.

Voor de mensen die het niet kunnen accepteren dat de meeuw overnacht bij mij dien dan alvast al maar een klacht in tegen mij. Zoals iemand onbekend deed.

Hartelijk bedankt aan de man van DHL dat u naast de meeuw bleef staan tot ik ter plaatse was.